Donderdag 15 oktober open les!

Vanaf oktober kun je bij Excelsior Eibergen spelen met muziek. De Notenbende is een echt orkest waarin je samen leert en samen speelt. Al vanaf de eerste les speel je op een echt instrument, dat je zelf hebt uitgekozen! Je kunt kiezen uit dwarsfluit, klarinet, saxofoon, trompet, euphonium of slagwerk.

Bij De Notenbende krijg je elke week muziekles en vanaf de 5e week speel je met alle kinderen samen in een orkest. Daar wordt niet alleen muziek gemaakt maar ook gerapt, gezongen en soms een muziekquiz gespeeld. Iedereen krijgt een heel leuk, eigen lesboek met een eigen inlogcode. Via internet kun je dan meespelen met filmpjes en MP3-tjes, zodat thuis oefenen nog veel leuker wordt!

Meedoen met De Notenbende kost 120 euro en is vanaf 7 jaar. Je hebt een heel schooljaar muziekles bij De Notenbende. Je krijgt een eigen lesboek, een instrument van Excelsior in bruikleen en je bent een jaar lang lid van Excelsior. Je mag meedoen aan alle leuke activiteiten. En natuurlijk mag je aan je moeder, vader, zusjes, broertjes, oma’s & opa’s, vriendinnetjes & vriendjes laten horen wat je allemaal leert! Samen met de andere leerlingen van De Notenbende geef je optredens bij concerten van Excelsior Eibergen.

Wil je na de cursus verder gaan met muziek maken? Dan kun je lid worden van Excelsior Eibergen en krijg je muziekles via het Segnocollectief. Ook kun je nog van instrument wisselen als je dat wilt.

De Notenbende is elke donderdagmiddag van 16.00-16.45 in de repetitieruimte van Excelsior Eibergen in Kulturhus ’t Spieker. De eerste les is op donderdag 29 oktober 2020. De lessen worden gegeven door Iwo Lamonaca.

Opgave kan hier op onze website, door te mailen naar info@excelsioreibergen.nl of door de achterkant van de verspreide flyers in te vullen en in de brievenbus van Excelsior in ’t Spieker te doen (Kerkstraat 30, Eibergen)