De Notenbende

De Notenbende is een echt orkest waarin je samen leert en samen speelt. Al vanaf de eerste les speel je op een echt instrument, dat je zelf hebt uitgekozen!

Bij De Notenbende krijg je elke week muziekles en vanaf de 5e week speel je met alle kinderen samen in een orkest. Daar wordt niet alleen muziek gemaakt maar ook gerapt, gezongen en soms een muziekquiz gespeeld. Iedereen krijgt een heel leuk, eigen lesboek met een eigen inlogcode. Via internet kun je dan meespelen met filmpjes en MP3-tjes, zodat thuis oefenen nog veel leuker wordt!

Je krijgt een eigen lesboek, een instrument van Excelsior in bruikleen en je bent een jaar lang lid van Excelsior. Je mag meedoen aan alle leuke activiteiten. En natuurlijk mag je aan je moeder, vader, zusjes, broertjes, oma’s & opa’s, vriendinnetjes & vriendjes laten horen wat je allemaal leert!

Wil je na de cursus verder gaan met muziek maken? Dan kun je lid worden van Excelsior Eibergen en krijg je muziekles via het Segnocollectief. Ook kun je nog van instrument wisselen als je dat wilt.