28 januari Rockin’ Harmony, the dutch edition

Op zaterdag 28 januari geeft het A-orkest van muziekvereniging Excelsior het inmiddels traditioneel geworden Rockin’ Harmony concert. Ditmaal in the dutch edition. Het orkest zal onder andere muziek spelen van de Dijk, Blof, Acda en de Munnik, Trijntje Oosterhuis en Within Temptation. Zelfs de trance van Tiësto zal niet ontbreken in de uitvoering van he’s a Pirate.
De nummers worden deze avond gezongen door maar liefst 3 vocalisten:

Suzan Stortelder
Suzan is 19 jaar en speelde voorheen in meidenband Bell Pepper, waarmee ze met hun eigen nummers onder meer the Battle of the Schoolbands wonnen. Op jonge leeftijd begon ze op de piano en na een aantal jaar bleek dat ze ook beschikt over een dijk van een stem. Sinds 2009 is Suzan zangeres van de band Van Oorsprong, een veelbelovende jonge band uit Lichtenvoorde die garant staat voor een eigen frisse poprock sound. Ondanks haar jonge leeftijd heeft ze al veel podiumervaring en was ze met haar bands op menige radiostations (oa Kink FM) en televisieprogramma’s (TMF Reaction en Villa Life) te horen en te zien.


Russel Pattawala
Russel zingt bij New Gospel Sensation en Sound of Voices. Daarnaast heeft hij al veel ervaring met verschillende tv-opnames. Zo zong hij als backing bij de finale van X-factor en bij een groot concert van Plan Nederland op het Java eiland in Amsterdam met veel bekende artiesten, zoals Glennis Grace, Ben Saunders, Dean Saunders, Lois Lane en Anita Meijer. Met New Gospel Sensation trad hij op bij het kerstconcert van Derek Ogilvie.

Carlijn Middelhof
Geboren en getogen in Santarém, Midden-Portugal, verhuist Carlijn in 2001 op elf-jarige leeftijd met haar Nederlandse ouders naar de Achterhoek. Zingen doet ze al jaren, maar in Borculo begint ze met professionele zangles en later ook pianoles. Na enkele plaatselijke talentenjachten, wordt het vanaf 2007 serieuzer met een tweede prijs op het Deutecom Junior Concours in Enschede, een finaleplaats bij Zomerpodium Haarlem Cultuur 2008 en bij Twente Talent en won ze Star Talent in Zeeland (Brabant). In 2008 werd Carlijn toegelaten op de Rockacademie in Tilburg. Vorig jaar deed Carlijn mee aan Popstars (SBS6) en dit niet zonder succes, ze heeft het tot de finale geschopt.

Het orkest speelt in bigband opstelling en in de zaal hebben we dansvloer gecreëerd. Natuurlijk ontbreken ook enkele zitjes, statafels, een bar en licht- en geluideffecten niet !!
Rockin’ Harmony The Dutch Edition vindt plaats op Zaterdag 28 Januari 2012 om 20.00 uur in theater ‘t Spieker in Eibergen. Kaarten kosten 5 euro en kunnen in de voorverkoop gekocht worden via 06-42219374 of info@excelsioreibergen.nl. Vol is vol!