Karin Bloemen met Harmonieorkest Excelsior

Twee avonden is Karin Bloemen, samen met het harmonieorkest van Excelsior te bewonderen in ‘t Spieker.

karin-bloemenEen optreden van één van Nederlands meest succesvolle zangeressen en cabaretières is voor ons als theater de kroon op ons werk. Karin Bloemen is een opvallende verschijning, die met haar liedjes en bruisende optredens en theatershows al sinds 1983 de aandacht op zich weet te vestigen.

Een optreden van Karin Bloemen is een unieke ervaring. Of het nu gaat om een theatershow of een concert, met haar fabuleuze stem en expressieve mimiek bespeelt ze elke zaal. Soms is zij uitbundig en extrovert, dan weer ingetogen en gevoelig.
Nog voor ze haar opleiding aan de Academie voor Kleinkunst in Amsterdam in 1984 afrondt valt ze in de prijzen. Ze ontvangt de Pisuisseprijs, een onderscheiding voor de student met de beste theaterprestatie binnen de Academie. In de loop van haar carrière wint Karin respec- tievelijk de Pall Mall Exportprijs, een Gouden Harp, een Edison en de Annie M.G. Schmidtprijs.
Na zes jaar is de tijd rijp voor haar eerste eigen theatershow Bosje Bloemen. Dit is de eerste in een reeks van haar twaalf succesvolle theatershows. Karin in Concert, La Bloemen, Everything, La on Tour, Late Nights, Kameleon, De Diva en de Divan, Diverse Kerstshows, haar 25 jarige Jubileum Show en Absoblodylutely Bloemiliciously Fanf*ckintastic.
En dan nu twee avonden in ons eigen theater samen met Harmonieorkest Excelsior onder leiding van Egbert van Groningen. Dit belooft twee fantastische avonden te worden die u niet snel zult vergeten.
Wees er snel bij want dit is zo uitverkocht.

www.karinbloemen.nl