Kerstconcert B/C orkest Excelsior

De Jeugdcommissie van muziekvereniging Excelsior organiseert op zondagmiddag 18 december a.s. wederom het Kerstconcert van het C/B-orkest, onder leiding van Gerben van Lochem.
Excelsior krijgt hierbij de enthousiaste medewerking van de Eibergse basisschool Menno ter Braak.

Het C-orkest zal zich presenteren met het spelen van diverse kerstliederen. Dit beginnersorkest is vanaf de zomervakantie versterkt met een aantal nieuwe instroom-leerlingen, zij hebben inmiddels al flink geoefend.

Het B-orkest van Excelsior zal samen met leerlingen uit groep 5/6/7/8 van de Menno ter Braak school prachtige liedjes uit een kerstmusical ten gehore brengen. De musical is een bewerking van het boek: Het mooiste geschenk van Cornelis Wilkeshuis.
Dit ontroerend mooie kerstspel voert ons naar het Verre Oosten. Koning Balthasar ziet op een dag een héél bijzondere ster. De Koning van de Vrede is geboren. Nog diezelfde dag vertrekt hij om de nieuwe koning te begroeten. Hij neemt drie geschenken mee: een bal, een boek en zijn hond Pluto. Uit medelijden geeft hij onderweg al zijn geschenken weg en komt dus met lege handen aan……..
Het belooft een prachtige middag te worden, die u zeker niet mag missen!

Graag nodigen wij alle belangstellenden uit voor dit speciale kerstgebeuren dat plaats vindt in cultuurcentrum ’t Spieker te Eibergen, aanvang 15.00 uur, eindtijd ± 16.30 uur. De zaal is open vanaf 14.45 uur.

De toegang is gratis, een vrije gift komt geheel ten goede komt aan het goede doel 3FM Serious Request.

http://www.kominactie.nl/kerstconcert_muziekverenigng_excelsior_eibergen