Vier de langste dag!

Bestel je tickets hier:

https://www.openluchttheatereibergen.nl/Programma/Midzomernacht-Festival

De langste dag wordt vrijdag 21 juni gevierd met het Midzomernacht Festival. Een co-productie van het theater en muziekvereniging Excelsior (video). Dit orkest begeleidt in drie muziekblokken optredens van chansonnière Katell Chevalier, singer-songwriter Ellen Tackenkamp en Jochem Smit.

A – orkest Excelsior Eibergen

Verder zijn er semi-akoestische optredens van singer-songwriters op het grasveldje bij de tribunes. Na afloop draait er een deejay.

Het theater wordt sfeervol aangekleed. De bezoekers mogen bovendien hun eigen kleedje meenemen om lekker te chillen op het grasveldje.

De Nederlands-Franse chansonnière Katell Chevalier (video) was in 2016 dè sensatie van The Voice of Holland met Stromae’s ‘Formidable’. In 2017 maakt ze de stap naar het theater met de show ‘Deux Voix’, waarbij ze het wereldberoemde repertoire van Jacques Brel en Stromae vermengt tot een theaterconcert; een boeiende samensmelting van akoestische en elektronische muziek.

Levensgenieters

Singer-songwriter Ellen Tackenkamp (video) heeft een fluwelen stem en begeleidt zichzelf op gitaar. Samen met het muziekorkest speelt zij eigen werk, maar ook ‘Fragile’ van Sting. Jochem Smit (video) speelde in tal van musicals.

en is winnaar van aanstormend talent Musical Awards 2019. Hij vertolkt met Excelsior onder meer ‘Avond’ van Boudewijn de Groot, ‘Zing, Vecht, Huil, Bid’ van Ramses Shaffy en ‘Wonderfull Night’ van Eric Clapton. In de pauzes, tussen de muziekblokken, speelt op het grasveldje de singer-song popband MILO (video). Er worden leuke chillplekjes gecreëerd, bezoekers kunnen ook ongedwongen in het gras mijmeren en naar de sterrenhemel kijken. Een koel biertje en heerlijke wijnen completeren deze ode aan het leven.