WMC Kerkrade

Zondag 16 juli was het dan eindelijk zover: tijd voor onze opvoering op het WMC in Kerkrade. De vroege en lange busreis werd gebruikt voor nog een beetje bijslapen (ja, het was echt heel vroeg!) met als ‘tijd-om-wakker-te-worden- activiteit’ een heuse Excelsior-Maatcijfer-Bingo door quizmaster Nettie.

Aangekomen in Abdij Rolduc hebben we een nogal “luide” repetitie gehad en vervolgens goed geluncht. Bij de Rodahal was het wachten en ijsberen voor we aan de beurt waren. Maar uiteindelijk hebben we een erg mooi concert geven voor een groot publiek. Het was fantastisch om te zien hoeveel fans er meegereisd waren, super bedankt daarvoor!

Over een jurybeoordeling valt oneindig te twisten, maar we zijn echt enorm trots op de 89 punten die we kregen voor onze uitvoering van het verplichte werk. Begin dit jaar leek alleen het doorspelen ervan al een onmogelijke opgave, hulde daarom aan de inzet van alle orkestleden. Chapeau ook aan onze dirigent Egbert van Groningen, voor de enorm positieve en enthousiaste manier waarop hij het orkest heeft meegenomen on the #road2wmc.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook ‘s-avonds heeft Excelsior zich van haar goede kant laten zien door een flinke bijdrage te leveren aan de feestvreugde op de markt, het bleef nog lang onrustig in Kerkrade!!

Meer foto’s van dit prachtige weekend vind u op onze fotopagina & facebookpagina.