Spelen met Muziek

Ben jij ook zo gek op muziek? Lijkt het je helemaal te gek om een instrument te leren spelen? Doe dan vanaf september 2017 mee met onze vernieuwde cursus Spelen met Muziek!

Spelen met Muziek vernieuwd

De cursus:
De cursus bestaat uit 12 lessen waarin je zelf muziek gaat maken op een echt instrument! Tijdens de cursus kun je kiezen uit trompet, klarinet of slagwerk en al snel speel je samen in een orkest. Ook leer je over muziek maken in een orkest en komen alle (andere) instrumenten uit het harmonieorkest voorbij. Zo kun je alles uitproberen en kijken welke instrumenten je leuk vind. De cursus wordt afgesloten met een concert in december samen met het C-orkest van Excelsior. Dit orkest is het opleidingsorkest waarin kinderen spelen die al een jaar les hebben. En natuurlijk mag je dan je ouders, broertjes & zusjes, opa’s & oma’s, vriendjes & vriendinnetjes uitnodigen om te laten zien en horen wat je allemaal geleerd hebt!
Les op instrument
Hopelijk vind je het muziek maken heel leuk en wil je na de cursus verder, dat kan! Vanaf januari kun je dan les gaan volgen bij het Segnocollectief en lid zijn van Excelsior Eibergen. Je krijgt dan een instrument van de vereniging in bruikleen, mag meedoen aan allerlei leuke activiteiten en kunt na de zomer gaan meespelen in het C-orkest.
Kosten
De kosten voor deze leuke cursus zijn € 50,- . Hiermee ben je lid van de vereniging, je krijgt een tas met een lesmap waarin je de gegeven bladmuziek kan bewaren. Je krijgt ook een instrument te leen om mee naar huis te nemen, zodat je ook thuis mooie muziek kunt gaan maken.
Waar/wanneer
De vernieuwde cursus Spelen met Muziek wordt gehouden op de donderdagmiddag van 16:00-16:45 uur in de repetitieruimte van Muziekvereniging Excelsior Eibergen in Kulturhus ’t Spieker. De eerste les zal zijn op donderdag 7 september 2017. De lessen worden gegeven door Annemarie Westhuis.
Online Aanmelden

Reacties zijn gesloten.