2018 goed begonnen!

Excelsior Eibergen is haar 110-jarige jubileumjaar goed begonnen met een gezellige middag voor de jeugdleden en een spetterende feestavond voor onze vrijwilligers! Met de jeugd zijn we op pad geweest voor een actieve middag: GlowGolven, 6D film kijken en een potje bowlen op de Magic Bowlingbaan, het was gezellig! In het Spieker hebben we afgesloten met een heerlijke picknick-patat en vooral veel met je handen eten, Jum!! Foto’s vind je hier.

‘s Avond was het aan de vrijwilligers om er een mooi feestje van te maken in de Nieuwe Linde, en of dat gelukt is! In 4 teams werd er zeeeeer fanatiek meegedaan met ‘Ik Hou van Holland’, waarbij Helma haar team naar de overwinning wist te draaien, chapeau! Ook hier zijn natuurlijk foto’s van gemaakt.  En middels deze weg nogmaals dank aan alle toppers die onze vereniging zo ondersteunen en helpen, heel heel erg bedankt!

En zoals gezegd, we zijn aan ons jubileumjaar begonnen waarbij het ‘echte’ jubileum op 8 december 2018 zal zijn. Geeft ons nog even de tijd om een mooi programma voor te bereiden voor dat weekend.

Ons eerstvolgende optreden vindt plaats op zondag 4 maart, dan hebben we ons jaarlijkse verenigingsconcert waar alle geledingen zich zullen presenteren en u laten horen waar ze hard aan gestudeerd hebben. Het beloofd een veelzijdig programma te worden in ieder geval dus mis het niet!

Onze geplande activiteiten kunt u ook altijd vinden in de agenda op onze website en natuurlijk op Facebook!