Rockin’ Harmony: Top 2000

De nieuwe editie van Excelsiors Rockin’ Harmony staat volledig in het teken van de TOP2000. Met een mix van wereldberoemde nummers en minder bekende, maar minstens zo verrassende arrangementen, belooft harmonieorkest Excelsior Eibergen er op 16 december een swingende en veelzijdige avond van te maken. Naast Excelsior zullen namelijk ook zanger Sten Geerdink, zanggroep Fif-Teen én een TOP2000 disco van zich laten horen.

De feestdagen staan voor de deur: voor Excelsior hét moment om een gezellige en muzikale TOP2000-avond neer te zetten. In theater ’t Spieker in Eibergen zal op zaterdagavond 16 december een uitgebreid repertoire te beluisteren zijn: van Queen tot John Lennon en van Bruno Mars tot Boudewijn de Groot. Bekende muziek uit de lijst van de decembermaand in geweldige arrangementen! Muziekliefhebbers en TOP2000-fans mogen deze avond dan ook absoluut niet missen: met een uitnodigende dansvloer, bigbandopstelling en combo slaat Excelsior voor de zesde editie van Rockin’ Harmony weer een originele weg in.

Excelsior weet al vijf edities te verrassen en te vernieuwen. Na samenwerkingen met een complete band en uiteenlopende solisten is het dit jaar tijd om het podium o.a. te delen met een volledige zanggroep. Het Beltrumse Fif-Teen, onder leiding van John Sonderen, zal zowel samen met Excelsior als met hun eigen band een bijpassend repertoire spelen. Daarnaast zal solist Sten Geerdink uit Neede verschillende nummers zingen.

Een heuse TOP2000 disco zal de sfeer helemaal compleet maken. De DJ zal het publiek voorafgaand aan het concert alvast opwarmen en zal na afloop voor een gezellige afterparty zorgen. Doordat het tijdens het concert ook mogelijk is om een lekker drankje te bestellen waan je je als publiek helemaal in het TOP2000 café.

Het concert is in theater ’t Spieker in Eibergen en begint om 20:00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via kaarten@excelsioreibergen.nl, bij de orkestleden en leden van Fif-Teen en (indien nog beschikbaar) aan de kassa.