Excelsior en Euphonia samen in concert

Op zondagmiddag 28 oktober 2012 organiseren de harmonieorkesten van Excelsior Eibergen en Euphonia Eibergen een dubbelconcert. Beide harmonieorkesten zullen circa 40 minuten van het programma voor hun rekening nemen.

Het concert wordt geopend door Euphonia, onder leiding van Ronny Buurink. Zij gebruiken dit concert als een try-out voor hun concoursdeelname op 3 november in Hoogezand. Euphonia komt bij dit concours uit in de 3de divisie. Tijdens het try-out concert zal het volledige concoursprogramma ten gehore worden gebracht, bestaande uit Fanfare Hayabusa van Satoshi Yagisawa, Legend of a Mountain van Jacob de Haan en Element of Nature van Hermann Pallhuber.

Na de pauze speelt Excelsior onder leiding van Egbert van Groningen. Zij spelen een variërend programma met onder andere de werken Reminiscencia Gitana van André Waignein en Highlights uit de musical Chess, in een bewerking van Johan de Meij.

Het dubbelconcert vindt plaats in theater ’t Spieker aan de Kerkstraat 30 te Eibergen. De aanvang is om 15.30 en de toegang is vrij.