Noaberconcert

Op zaterdag 26 november kun je in theater ‘t Spieker te Eibergen genieten van heerlijke muziek door twee toporkesten. Onder leiding van Egbert van Groningen brengen harmonieorkest Sint Jan Wierden en harmonieorkest Excelsior Eibergen een gevarieerd programma met harmoniemuziek ten gehore.

Sint Jan opent het concert en speelt onder andere het “Andante e Rondo Ungarese” van C.M. von Weber, waarin Suzanne van Berkum soleert op fagot. Suzanne speelt al sinds haar 7e fagot en heeft haar bacheloropleiding afgerond aan de Koninklijk Conservatorium van Den Haag als ook de masteropleiding aan het Conservatorium van Amsterdam. Suzanne speelt in verschillende kamermuziekensembles en is veelgevraagd remplaçant bij de Nederlandse professionele orkesten.

Na de pauze brengt Excelsior Eibergen onder meer Al Piemonte van Carlo Alberto Pizzini, welke deze Italiaanse streek geweldig muzikaal beschrijft. Ook zet Excelsior haar tanden in Divertimento van Oliver Waespi, een technisch zeer uitdagend maar ook indrukwekkend stuk uit vier contrasterende delen.

Het concert begint om 20.00 en de entree bedraagt 5 euro waarbij koffie en/of thee in de pauze is inbegrepen. Interesse? Mail naar kaarten@excelsioreibergen.nl en reserveer je tickets!’