Start Notenbende

Dit jaar kun je bij Excelsior Eibergen weer spelen met muziek. De Notenbende is een echt orkest waarin je samen leert én samen speelt. Al vanaf de eerste les speel je op een echt instrument.

Bij de Notenbende krijg je elke week muziekles en ook speel je met alle kinderen samen in een orkest. Daar wordt niet alleen muziek gemaakt maar ook gerapt, gezongen en soms een muziekquiz gespeeld. En natuurlijk mag je aan je vader, moeder, broertjes, zusjes, opa’s, oma’s en vriendjes laten horen wat je allemaal hebt geleerd! Samen met de andere bendeleden geef je een optreden bij een concert van Excelsior.

Meedoen met de Notenbende kan vanaf 7 jaar. Je hebt 10 weken muziek en de kosten hiervoor bedragen 30 euro. Wij zorgen voor een instrument en je bent lid van Excelsior zodat je kunt deelnemen aan leuke activiteiten.

Wil je na de cursus verder gaan met muziek maken? Dan blijf je lid van Excelsior en krijg je muziekles via het Segnocollectief. Ook kun je nog van instrument wisselen als je dat wilt.

De Notenbende wordt gehouden op dinsdagmiddag van 17.00 tot 17.45 in onze repetitieruimte in Kulturhus ‘t Spieker. De leider van de Notenbende is Ywo Lamonaca en de eerste les is op dinsdag 1 november 2022.

Wil je meedoen met de Notenbende? Stuur een mailtje naar: info@excelsioreibergen.nl of vul de achterkant van de folder in en gooi hem in onze brievenbus bij ‘t Spieker.