TIJD voor muziek

foto Hans Roerdinkholder2Verbaast u zich ook altijd over de kunsten van jonge muzikanten? Denkt u wel eens dat het jammer is dat u vroeger geen instrument hebt leren bespelen? Of hebt u nooit de tijd gehad om met een instrument te beginnen? Dan is dit uw kans! “TIJD voor muziek” is een kennismakingscursus van 10 weken om (jong)volwassenen te enthousiasmeren voor muziek.

Jaarlijks is de cursus ‘Spelen met muziek” voor jonge kinderen bij Excelsior erg succesvol. Kinderen leren op een laagdrempelige aansprekende manier hoe leuk samen muziek maken is. Om dit gevoel ook bij anderen te laten ontstaan, start Excelsior eind april met de volwassen variant “TIJD voor muziek”. Samen kijken we welk instrument u leuk vindt en bij u past. Deze lessen geven u de kans om zelf kennis te maken met het maken van muziek. In 10 lessen leert Hans Roerdinkholder de basisprincipes van muziek maken aan de deelnemers. Daarna kan meteen begonnen worden met muzieklessen en voor je het weet speel je al in een orkest. Hans heeft muziektherapie gestudeerd en heeft ruime ervaring in het geven van deze cursus. Na 10 weken wordt zelfs afgesloten met een heus concert!

De lessen worden gegeven op dinsdagavond van 20:00 tot 21:00 uur in ’t Spieker in Eibergen. De cursus start eind april en duurt tot eind juni. Exacte lesdagen zullen in overeenstemming worden vastgesteld. De kosten bedragen
€ 60,- inclusief bladmuziek en instrumenthuur.

Bent u enthousiast geworden door dit artikel? Dan kunt u zich opgeven via e-mail bij Jeffrey Sigger (voorzitter) info@excelsioreibergen.nl of via de site www.excelsioreibergen.nl.
Ook voor vragen is hij telefonisch bereikbaar via 0543 – 519516.