Rockin’ Harmony 2013

Op zaterdagavond 02 februari 2013 vindt een nieuwe editie van Rockin’ Harmony plaats. Dit succesvolle initiatief van harmonieorkest Excelsior Eibergen staat garant voor een gezellige avond vol swingende en rockende muziek.

Het harmonieorkest wordt versterkt door een stevig combo, bestaande uit basgitaar, gitaar en toetsen. Een zeer uiteenlopend repertoire met nummers van Queen, Adele, Het Goede Doel, Van Halen en Robbie Williams zal worden gezongen door 2 fantastische vocalisten:

Marieke Dollekamp

Marieke Dollekamp begon op zeer jonge leeftijd met zingen. In 2006 werd Marieke tweede op het Christina Deutekom junior concours. Ze heeft in datzelfde jaar ook een aanmoedigingsprijs gewonnen op het Prinses Christina Jazzconcours. In 2008 besloot ze om aan het Utrechts conservatorium te studeren. Ze volgde daar de studie Zang Jazz&Pop en ze is in 2012 afgestudeerd met een 8,5.

Landelijke bekendheid kreeg Marieke, toen ze in 2011 deelnam aan het tweede seizoen van The Voice of Holland en doordrong tot de kwartfinale. Ze zat in het team met Marco Borsato als coach, waardoor ze meerdere keren samen met Marco Borsato heeft mogen zingen, zowel in zijn concerttour als tijdens TVOH.

Marieke heeft les gehad van Mascha Bijlsma, Jimmy Hutchinson, Herman van Doorn, Annemarie Maas, Bart de Win, Yvonne Smeets , Lieve Geuens, Harjo Pasveer en Marco Borsato.

Momenteel is ze als zangleraar verbonden aan het Segnocollectief (muziekonderwijs in de gemeente Berkelland), treedt regelmatig op als solo-artieste en is het gezicht van de coverband i-Like.

 Rutger de vries

Rutger de Vries is geen onbekende in de Achterhoek en Gelderland. Sinds jaren vervult Rutger vele grote musicalrollen bij diverse verenigingen in het land met als laatste hoogtepunt zijn vertolking van de Jezus rol in de musical Jezus Christ Superstar in augustus 2010 in de Steengroeve te Winterswijk.

Rutger was  afleveringswinnaar in het TV programma: “ Una Voce Particolare” en automatisch deelnemer aan de Grande Finale. Hans van Willigenburg betitelde hem als: “het best bewaarde geheim van Winterswijk”. Rutger wordt al geruime tijd gecoacht door de bekende Jazz-zanger Ronald Douglas en volgt met regelmaat cursussen bij Annemarie Speed, docent aan de Royal Acadamy te Londen.

Rutger werkt door heel Nederland samen met orkesten, koren en andere gezelschappen. Samen met Maartje Waanders maakt hij eigen producties voor diverse theaters. Hun repertoire is veelzijdig van pop, Nederlandstalig naar kleinkunst en musical.

In het theaterseizoen 2011-2012 heeft Rutger samen met Ernst Daniel Smid een theatertour gemaakt langs de Nederlandse theaters. Deze tour en voorstelling had als titel: “Meesterlijk Klassiek” .

 Het orkest speelt in bigband opstelling en in de zaal is een dansvloer gecreëerd. Natuurlijk ontbreken ook enkele zitjes, statafels, een bar en licht- en geluideffecten niet !!

Rockin’ Harmony vindt plaats op zaterdag 02 februari 2013 om 20.00u in theater ‘t Spieker in Eibergen. Kaarten kosten 5 euro en kunnen in de voorverkoop gekocht worden via 06-42219374 of info@excelsioreibergen.nl

 

Klik hier voor de foto’s